Interiørtekstiler

Hjem / Interiørtekstiler / Interiørtekstiler

 

Jeg simpelthen elsker interiørtekstiler!! Hva skulle jeg gjort uten det? Det kan virkelig forandre hele huset, hvert rom, hver seng og hvert vindu. Hva med å gå til innkjøp av forskjellige stoffer og gyve løs så hjernecellene spruter? Å la kreativiteten få fritt spillerom kan gi de lekreste resultater! Og noen ganger IKKE!! Det har ikke alltid vært like vellykket med mine forsøk heller:-) Men det er så morsomt og jeg kan bare ikke la være.

Her forleden dag kom jeg over et restesalg og kom hjem med bæreposer fulle av deilige stoffer i duse, lekre beige og kremhvite farger. Må bare innrømme at det er mine favoritter….

Jeg satt snart i gang med å sy nytt trekk til sofaen med tilhørende puter. Det tok dog litt tid, men det var virkelig verdt det. Nå tenker du kanskje at ikke alle er i stand til det, men det var slettes ikke så vanskelig. Godt mønster, nøye måling og klipping, tålmodighet og tid, og vips så var hele stuen forvandlet. Bare noen nye puter kan også gjøre underverker i en litt sliten sofa. Og det går fort og greit. Jeg elsker å kunne bytte ut puter etter humør, årstid og festligheter. Det trenger hverken koste mye(ellers kunne jeg ikke ha byttet så ofte som det jeg gjør!) eller være så komplisert. Lag en god plan. Skriv en liste. Tenk deg om en ekstra gang. Gjerne tegne litt! Og sett i gang uten fordommer og diverse redsler. Har du lyst har du lov!

En liten oppmerksomhet til en venninne eller tante kan også være et flott eksempel på hvordan vi kan bruke restestoff. Hvorfor ikke sy noen stoffservietter med tilhørende serviettringer?