Meterstoff

Hjem / Tekstiler / Meterstoff

 

Stoff – ment som tekstil som man kan bruke til så mangt – er utrolig gøy å arbeide med! Det finnes ingen grenser for hva man kan lage. I dagens samfunn hvor det er sååå enkelt å finne inspirasjon og ideer på internett fra alle verdenshjørner, kan man rett og slett bli sittende å måpe av beundring og skaperglede! Man trenger ikke en gang å gå ut av huset for å skaffe seg materialer heller. Bestill fra ditt hjem, kanskje ved hjelp av et lite lån, og få det levert på døren! Selv om du er syk(iallefall litt!) og kanskje arbeidsledig eller har hjemmeferie i dårlig vær gir dette deg(iallefall meg) energi og lyst til å lage all verdens ting og tang. Her er noen eksempler på hva man kan lage av noen meter med stoff:

-Vesker: store eller små vesker er ganske enkle å lage. Du kan lage deg nye, og f.eks bruke som gave til en du er glad i, flotte handlenett, toalettvesker og bager i uendelige farger og med små og store detaljer.

-Applikasjoner: små og store mønstrede lapper som du kan bruke til å sy på dine andre kreasjoner(vesker, puter, klær o.l).

-Klær til store og små: enkle mønster er lurest å begynne med, kanskje en lue til tantebarnet eller en søt sutteklut?

-Accessorier: et nytt penal eller en skopose må være toppen å få i gave, og ekstra stas hvis det er hjemmelaget. Det trenger ikke være så vanskelig.

-Duker/gardiner: enkle, ”rett frem”-gardiner eller duker er superenkle å lage. Finn stoff med dine favorittfarger og som passer til årstiden og du vil piffe opp atmosfæren i hjemmet ditt.

Håper jeg har gitt deg litt inspirasjon til hva du kan starte med. Det er ikke så vanskelig som du tror. Og etterpå føler man seg så lykkelig og tilfreds!